Práce z domu pro každého

14.05.2011 09:39

 

Hledáte práci z domu, přivýdělek přilepšení k rozpočtu tak mám pro Vás perfektní nabídku práce z domu. Pro nový menší internetový projekt, který vzniká ze zábavy a není komerčně zaměřen hledám autory povídek.

  1. Zaměření: povídky, příběhy, fantazie z oblasti erotiky. Výběr kategorií dodám, pokud budu mít o spolupráci s Vámi zájem.
  2. Cena za článek: základní cena za povídku je 30.- CZK. V případu kvalitní dlouhodobé spolupráce 50.- CZK na mém uvážení.
  3. Platby: BÚ, PP, MB
  4. Požadavky: Článek o minimální délce 1NS textu (normostrana = 1800 znaků) v případu, že bude článek delší cena se nemění. Originál textu. Vše kontroluji a poznám zdá jste někde na internetu ukradli text nebo části.
  5. Doporučení: Nebojte se nehledám strojené profesionální texty Vaši devizou je přirozený projev pište tak jak vám to vyhovuje, nestyďte se buďte sví a nehledejte v tom problém a nic složitého.
  6. Nabízím: smlouvu v případu zájmu i pro studenty. Platby dle dohody na BÚ případně na PP nebo MB. Fér jednání.

Zaujala Vás tato nabídka představte se a zašlete jednu Vaši originální povídku včetně kontaktů na Vás. V případu zájmu se Vám povídka započítá do dodaných a zašlu Vám podrobné podmínky, výběr volných kategorií, smlouvu atp. Pokud se Vaše povídka líbit nebude bude Vám vrácena a nebude z mé strany nikde použita.

Své povídky a kontaktní info zasílejte na email:  prace@ollo.cz


Úřad práce Nabídka práce úřad práce | Catringové služby Catering Zajištení banketu a rautu
Web Analytics