Provizní systém - IQ Test

22.08.2009 07:46

IQ Test vydělávej si peníze

Provizní systém IQ test je postaven na jednoduché propagaci dvou druhů IQ testu. Novinkou a velkou výhodou tohoto provizního systému je skutečnost, že po registraci do provozního systému IQ testu získáte možnost propagovat IQ test nejen v českém jazyce. IQ test je mezinárodní, tím se Vám otvírá obrovská možnost oslovit zákazníky na celém světě a získat provize nejen z české republiky ale ze všech zemí světa. Tuto možnost žádný jiný provizní systém IQ test nenabízí. Velmi dobré pro propagaci je také aktuální žebříček zemí řazen tak jak si jejich občané vedou v měření inteligence. Jak je na tom český národ v mezinárodním měření IQ se můžete podívat zde Nová možnost výdělku na internetu.

Registrace do mezinárodního provizního systému IQ test

Provizní systém

IQ test ti nabízí hned dvě možnosti jak vydělat peníze.

1. Propagace projektu IQ test Ti umožní vydělat v kratším čase více peněz
2. Tvým cílem by mělo být, aby co nejvíce návštěvníků místa propagace kliklo na propagační odkaz a využilo službu projektu IQ Test (zaplatilo)
3. Připravili jsme Ti denní a celkové statistiky, abys mohl porovnávat vývoj propagace a zvětšovat svůj zisk
4. Pro návštěvníky Tvých stránek je vhodné zmínit výhody projektu IQ test:

  • v projektu jsou evidovány statistiky jednotlivých zemí EU, takže návštěvník, který podstoupí test, může tímto i statisticky podpořit svou zemi a může porovnat svou inteligenci ve vztahu k národním průměrům
  • pro dosažení přesnějších výsledků jsou k dispozici testy vhodné pro testování různých typů inteligence (vrozená, numerická, prostorová inteligence, atd.)

 5. Pokud by se Ti nedařilo propagovat projekt IQ test, určitě Ti doporučuji propagovat dealerský systém
 6. Můžeš klidně propagovat projekt IQ Test i dealerský systém současně, ale měl bys oddělit propagaci projektu IQ test a dealerského systému tak, aby se vzájemně neomezovaly. Nejjednodušší je si uvědomit, pro koho je ta daná propagace určená a informovat odkaz vedoucí k ní podle toho i textově (například odkaz "Pro webmastery").

Propagace dealerského systému:

1. propagace je unikátní v tom, že i přes její ukončení stále vyděláváš peníze a umožní Ti vydělat v delším časovém horizontu více peněz
2. Tvým cílem by mělo být, aby co nejvíce Tvých dealerů skutečně propagovalo přímo IQ test, z propagace dealerského systému nic nemáš (toho se dá dosáhnout především tak, že ke Tvému propagačnímu odkazu připojíš dobře připravený informativní text)
3. každému, kdo chce propagovat dealerský systém, upřímně doporučuji vyzkoušet propagaci IQ Testu, aby si sám zkusil, jaká propagace je nejúčinnější a mohl dealerům přicházejícím přes něj poradit, jak se má IQ test propagovat
4. pro návštěvníky, kteří se na Tvých stránkách zajímají o propagaci IQ Testu, je nejlepší napsat co nejstručnější a co nejjasnější seznam rad, který jim v propagaci pomůže (nepodceňuj informace, které považuješ za zcela zřejmé)
5. zůstává však jeden důvod, proč není propagace dealerského systému výhodnější než propagace IQ Testu a to ten, že se musíme spoléhat na schopnosti jiných
6. můžeš klidně propagovat projekt IQ Test i dealerský systém současně, ale měl bys oddělit propagaci projektu IQ test a dealerského systému tak, aby se vzájemně neomezovaly. Nejjednodušší je si uvědomit, pro koho je ta daná propagace určená a informovat odkaz vedoucí k ní podle toho i textově (například odkaz "Pro webmastery").

Ukázka propagačních bannerů mezinárodního IQ testu

Bannerů je mnohem více v administraci, která se zpřístupní po registraci do systému IQtest. Uvádím zde jen pár bannerů na ukázku pro Vaši představu jak propagace vypadá i v jiném jazyce.

  • Slovensko
 
  • Česká republika

 

  • Finsko

 

  • Nizozemí

 

  • Polsko

 

  • HongKong

在網上賺取收入

 

 



Úřad práce Nabídka práce úřad práce | Catringové služby Catering Zajištení banketu a rautu
Web Analytics