Vytvořte si životopis ze vzoru

12.07.2009 18:32

Vytvořte si životopis ze vzoru

Jistě se vám již někdy stalo, že jste byli dotázáni na váš strukturovaný životopis. Životopis vzorVětšina z vás již v minulosti svůj životopis tvořila a určitě mi dáte za pravdu, že vytvořit ho tak, aby byl životopis stručný, přehledný a poutavý, není nic lehkého. Na stránkách Životopis najdete uceleného průvodce jak správně napsat životopis pomocí vzorů a ukázek již vytvořených životopisů. K dispozici jsou také vzory životopisů v různých jazycích.

Dále je na stránkách několik ukázek a vzorů jak napsat průvodní dopis nebo chcete-li motivační dopis Průvodní - motivační dopis se velmi hodí pro uchazeče o místa, na která je velká konkurence. Dokáže o vás leccos napovědět. Díky vzoru průvodního dopisu si ten váš napíšete během několika desítek minut. Na stránkách Životopis vzor dále najdete průvodce jak se připravit na váš první přijímací, pracovní pohovor . Určitě vám dokáže pomoci při přípravě na návštěvu vašeho možného budoucího zaměstnání.

 

Práce z domova - začínáme podnikat

Eshop zdarma a bez reklam

11.08.2009 13:54
Vytvořete si zdarma moderní eshop. Vytvoření moderního eshopu zdarma a bez reklam je skutečností. Systém webnode Vám umožní během několika málo minut vytvořit kvalitní a funkční eshop kde můžete začít se svým podnikáním na internetu. Vyspělá technologie systému je zcela zdarma a bez vložených...

Úřad práce Nabídka práce úřad práce | Catringové služby Catering Zajištení banketu a rautu
Web Analytics